Kamer boeken

Volop genieten!
Volop genieten!
Volop genieten!
Volop genieten!
Volop genieten!
Volop genieten!

Services

Ontbijt

Wij serveren het ontbijt in een picknick basket op uw kamer, om een veilige afstand te bewaren tussen u en onze medewerker. Door de ruime mogelijkheden van ons landgoed, kunt u ook een plekje op ons terras of in de tuin zoeken. Vooraf kunt u uw voorkeuren aangeven voor het gewenste tijdstip.

Lunch

Reserveer direct bij uw boeking een van onze (elektrische) fietsen en ontdek het Zuid-Limburgse landschap! Bij uw fiets ontvangt u van ons diverse fietsroutes, zodat u gegarandeerd de mooiste plekjes ontdekt. Daarbij bieden wij u ook een lunch to-go aan, zodat u hier onderweg van kunt genieten.

Diner

Wilt u culinair in de watten gelegd worden, dan kunt u reserveren bij onze buren restaurant Sofa. Reserveer tijdig uw tafel via www.sofamaastricht.nl

24-uursreceptie

U bent van harte welkom bij onze 24-uurs receptie, hier kunt u altijd terecht voor vragen. Wij staan klaar om u te helpen.

Cadeau voucher

Geef een beleving cadeau. Geef een Hoogenweerth Voucher en verras iemand met een heerlijk verblijf bij de Hoogenweerth.

Personal Assistent

Toch dat ene kaartje niet bemachtigd voor ‘opening night’? Chef’s table niet kunnen boeken bij het 3* restaurant? Con Questa Concierge Services gaat er achteraan. Vraag bij de receptie voor de mogelijkheden.